Livsnjutare

Ja såna har vi gott om här i Grishult. Jag och Husse gör vårt bästa men leder ligan gör våra tre fyrbenta vänner.

Lester ligger gärna i skuggan och vräker sig. Här på verandan har han full koll på vad hundarna (läs Tyke) hittar på och är beredd på att försvara sig om det krävs. Å ja det krävs ibland när Tyke är på "vi leker med katten humör".


Morris tar livet med ro, mest hela tiden faktiskt. Få kan ligga och steka sig i solen så som han. Men det gäller att vara på sin vakt, på ett ögonblick kan han vara väck och sedan får man leta. Plockade faktiskt fram en lång lina och band honom i för att kunna slappna av lite själv också.


Å så till sist den svarte galningen. Han är inte så mycket för att ligga ner och njuta utan trivs bäst när benen går. Helst ska han ha nåt i munnen och tugga på också, som i detta fall en träpinne! Smaskigt! Tyke kör några varv på gräsmattan, springer över Morris där han ligger och vidare upp på verandan för att kolla om katten är upplagd för lite lek. Inte det, hähe. Då får man dra vidare och kolla om kanske kvigorna som betar runt huset vill leka en stund. Det finns en del överskottsenergi inneboende i den här kroppen trots att termometern visar på över 25 grader.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0