Bildpotpurri

                                                           
Någon gömmer sig bakom gardinen...         Island, jag vill tillbaka!

                              
Ni förstår säkert varför!                       En luftballong flög över Ullared

                                      
Rådjurscarpaccio har blivit en ny favorit                 Två badkillar

                        
Partytrick a la 1,5 år                      Glad liten tjej

                
Mycket snö blev det!                        Lester                   Finaste Winston!Siste men inte minst bedydelsefullt. Det är så här vi kommer minnas Grishult den dag vi lämnar för nåt bättre. Dj.....t kallt, det krävs en fotogenkamin för att överleva.

Det går väl sådär....

...med inspirationen. Egentligen finns det ämnen att skriva om men det är skrivarlusten som saknas. Tror dock att den kommer komma smygandes så småningom igen.

Denna dag är vigd åt tvättmaskinen, eller ja snarare tvätten som den ska fyllas med. Sen blir det en sista genomgång av bokslutet till fjordhästklubben, skall besöka revisorn i kväll. Där i mellan ska Winston få komma ut på en skrittur och så har det kommit till min kännedom att det finns ett födelsedagsbarn i min omgivning :)

Nä he, nu är det dags att braka igång!

See you later!


Amerikanska Muffins

Nu har jag varit ledig i snart två veckor och vad har jag gjort? Nej verkligen ingenting. Först var det jul och en massa flängande hit och dit. Sen gick bilen sönder och jag var fast i Grishult. När bilen var på plats hemma igen så var det nyårsafton och dagen efter drabbades jag av årtiondets förkylning. Idag är första dagen som det känns lite bättre och på torsdag är det dags att börja jobba igen. Verkligen jättebra ledighet, verkligen.

I vilket fall så öser snön ner ute och eftersom jag inte orkar leka med Tyke i snön i flera timmar så tänkte jag sysselsätta mig med bakning. Mattias blev ägare till tjusiga och enormt stora muffinsformar i julklappsracet som hölls hos min syster på julafton. Dessa blev offer för experiment idag. Amerikanska muffins stog det överst på receptet. Jag gjorde precis som det stog i receptet och hade man stora formar så skulle det bli sex stycken muffins. Jag drygade ut det till sju stycken. Sen vete f_n vad som hände, men det som kom ut ur ugnen var en skapelse som jag inte ens tror att en mor hade kunnat vara stolt över.


Det ser ju ut som sju stycken förskrämda masker till någon infödningsstam, förmodligen bosatta här bortom kröken någonstans. Fruktansvärda hemska amerikanska muffins, inte ens chokladen jag tryckte i kunda kosta på sig att smälta. Verkligen tur att man inte bakade för att bjuda på den här gången.

Efter detta gick jag ut med Tyke och Morris i snön. Är bättre på snölekar än bakning tror jag. Tyke älskar snön, han kan leka hur mycket som helst och blir aldrig trött. Morris tar sin tillflykt till dörren så fort han kan, han vill in och ligga runt fotogenkaminen istället. Men en snabb bild hann vi med innan hundarna for åt varsitt håll så snön yrde.


Nu ska jag göra ingenting igen tills det är dags att gå och lägga sig!

RSS 2.0