Duktig ponny och bildbevis

Trotsade förkylningen idag, ja med lite hjälp av en Ipren ska väl erkännas, och lastade lille hästen för ett pass i ridhuset. Och det ångrar jag inte. Mycket duktig liten ponny jobbade på så fint och gjorde galoppfattningar i världsklass. Svettiga var vi båda två 45 minuter senare men också väldigt nöjda. In i transporten, den rutinen har vi börjat lära oss nu så han glider in så lätt och står snällt stilla. Hem till stallet igen och så ur transporten, också en rutin som sitter i ryggmärgen. In i stallet, av med benskydd och byte av täcke. En stor skopa mat, det är en hungrig grabb, lite hö, det serveras mer till kvällsmaten senare. In med sadel och träns och ut med bajsbollarna som hamnat längst bak i transporten. Nu är mina fingrar stelfrusna och tårna på god väg åt samma håll. En hejdå klapp och så ska släpet backas tillbaka till sin rätta plats. Nu kan Karin påbörja resan hem till Grishult, och förhoppningsvis hinner extremiteterna tina på vägen. Lille hästen står nöjt i stallet och tuggar, i morgon ses vi igen. Då blir det konditionsträning, tror stranden får bli offer för våra hovar.

Väl hemma hade Husse fixat god mat. Rådjursstek med hallumiost, champinjonsås och sallad. Satt som en fläskläpp.

Inte allt för sällan händer det att mössor, strumpor och andra tillhörigheter, mest till Matte, ligger under köksbordet. Ibland är det plånboken och ibland mina skinnhandskar, som dessutom är naggade i kanten. Nu är problemet löst, den skyldige är förevigad.


Morris lider inte så mycket av kleptomani utan ligger hellre vid elementet och vilar sig. Vid det här tillfället mot en lite träig kudde, men hunden verkar nöjd. Vad är det man brukar säga, trä mot trä gör ingen skada!Dagen är strax tillända och sängen väntar. Lite kvällskissning och tandborstning återstår sen knackar John Blund på dörren. Men sist fast absolut inte minst vill Vi alla gratulera underbara Therese(lillebror Eriks sambo) på hennes födelsedag. Stort Grattis!

Kommentarer
Postat av: Therese

Tack så mycket! Och tack för kortet :)

2009-02-10 @ 23:12:06
URL: http://theresebarajag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0