Dan före dan...

I går hade vi glöggprovning och uppesittarkväll i ren Grishultaanda. Världens bästa grannar var på besök och kvällen gick alldeles för fort som vanligt.

I morse ringde klockan 06:00 och bilen rullade av gårdsplanen 06:25. Klitterbadet var målet och efter 1000m i rask hastighet åkte vi till Stålboms och åt frukost. Riktigt gott med frulle efter en simtur, och välförtjänt. Sen var det dags för sista julshoppingen. Framåt lunch var vi klara och några slantar fattigare och återigen hungriga!

Laxbutiken i Heberg kan vi verkligen rekommendera! Hur gott som helst. Vi åt båda "stor laxtallrik" vilken bestod av fem olika laxar, två såser, potatis och sallad. Juvligt och nyttigt.

Hundarna och Lester har redan fått sina julklappar och åtminstonde två av dem är nöjda. Tyke har snart satt i sig två stora tuggben, Morris tyckte bara det var kul en liten stund. Lester klämde snabbt en burk med mjukismat, givetvis av märket "Sheba". Kanske inte så mycket att lägga under granen men djuren verkar iallafall nöjda. På tal om granen, den är pyntad och står där och är ståtlig. Inga barr på golvet ännu är ett gott tecken, får se hur länge det varar.Dagen har gått fort och snart är det läggdags. I morgon är det julafton och det känns precis som vanligt lite magiskt. Kommer tomten? Finns tomten? Har jag varit snäll nog? Förväntningarna och spänningen finns där trots att man nu är stor nog för att kallas vuxen. Men känslan lever kvar, precis som när man var liten, fast nu något mer kontrollerbar :)


Från oss alla i Grishult till Er alla ute i stora världen...GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!

Ps: Mattias tror inte det blir en vit jul. Någon som vågar sätta emot?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0