Ullared är på TV

Ja vad ska man säga? Ska man vara stolt och rakryggad eller skämmas och rodna? Det är programmet "Ullared" på kanal 5 jag syftar på.

Den där Ghassan verkar ju vara en kul typ. Snygg och trevlig, lätt att ha med och göra och driftig som få. Skåningen Kjell frustar förvånansvärt lite trots två veckors inplanerad shopping, iallafall om han med jämna mellanrum tankas med öl och vodka. Men hans tant "storshopparen" hon borde verkligen se över sin klädstil. Rosa cykelbyxor och magväska klär inte den kroppen. Och de stackars barnen, får de bara önska sig saker som finns på Gekås i julklapp?

Efter att ha kollat på detta program ett antal veckor och även besökt målet i fråga många många gånger så kan jag konstatera att en viss typ av människor flockas i Ullared. Det är skåningar och överviktiga. Gärna också med dessa två adjektiv i kombination. Var kommer alla människor med BMI över 35 ifrån och vad är det som gör Gekås så intressant? Lönnfeta unga tjejer finns det oxå gott om i den stora butiken.

Men en sak har de flesta besökare gemensamt, det goda humöret. Förväntansfulla och köpsugna köar de med glädje och trängslen i bland klädställ och löpmeter med hyllor verkar inte bekomma någon. Desstu fullare kundvagnarna blir desstu gladare blir människorna. Kan man dessutom få till ett riktigt långt kvitto så är dagen fulländad. Och nej, det är inte svårt på Gekås. Tro mig jag vet!

Den där Morgan lämnar jag kommentarslös av olika anledningar men att ratten fungerar på hans vita bil kan vi iallafall konstatera. Tragiska människa.

Slutligen: När ska de lära sig att mannen i pyjamasbyxor med Rosa Pantern på som samlar på serietidningar inte bor utmed 153:an utan utmed 154:an. Nästan på 154:an kan man säga för avståndet mellan väggrenen och ytterdörren är i detta fall inte överdrivet långt. Om möjligt ännu mer tragisk

Många vill va Gekås-kund, jakthund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0