Nu har det hänt igen...

När vädret är som sämst, det blåser och regnar om vartannan. När mörkret sänker sig över oss redan vid halv fyra tiden, då är det redan ett faktum. Det kommer smygandes som en inbrottstjuv om natten, kryper på som en pilsk kaninhanne och slår sina klor om likt en havsörn runt en fisk. Det är Lester jag pratar om, han har blivit tjock. Det är bara att konstatera, han ser ut som en svart luden boll på fyra ben. I går var jag på Lantmännen och köpte en ny säck med mat. Han är på väg att äta oss ur huset. Hur lär man en katt att göra sit-ups?

Husse stod för matlagningen idag. Köttklot med potatismos blev det. Mycket gott! Det ska vara vispgrädde i potatismoset, mums! Kloten tillverkades självklart av finaste älgfärsen och var lindade med bacon. Inlagd gurka serverades till.

Körde lite dammsugare innan. Det behöver göras ofta eftersom Tyke, Morris och Husse smutsar ner så mycket. Tyke är så rädd för dammsugaren så svansen raknar. Stackars vovve, så fjantigt. Husse är nog oxå rädd för dammsugaren, har iallafall aldrig sett honom gå nära den.

Det börjar sakta men säkert lacka mot jul men innan dess är det advent och stjärnor och stakar måste upp. Har redan fått upp de urtjusiga ljusbollarna som jag köpte på Gekås här om dagen. Oj så fint det är i vårt vardagrum. Får fixa med mys till de andra rummen i nästa vecka.

Nu är det TV-time!!

Lev livet och ha det glatt... tjock katt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0