Denna onsdag

05:30, klockan ringde och det var dags att stå upp ur den goa varma sängen. Hade visserligen varit uppe en halvtimme tidigare och befriat katten från det ohyggliga lidande han utsätts för innanför detta husets fyra väggar. Ja man skulle kunna tro att det är så med tanke på det väsen han för när han bestämt sig för att natten är slut och dagen skall rivstara. Gärna i Husses fötter om möjligheten finns.

Lite fil och müsli för att orka de första timmarna och sen full spruta på SAABen in till simhallen. 1050m senare styrde samma bil mot tidsfördriv nr 1, jobbet. Jobba, jobba, jobba, jobba varvat med ytterligare en frukost, lunch och fika. Rätt som det var slog klockan 16:00 och det var dags att runda av. 16:30 var allting runt nog och en ny bilresa påbörjades, denna gång hemåt.

Matte och Husse kom hem nästan samtidigt och det var fortfarande ljust ute. Kors i taket, dessa tre ting infaller sällan samtidigt. Perfekt för Tyke och Morris, en långpromenad senare var vi både trötta och hungriga.

Nu har vi ätit en alldeles utsökt vildsvinsstek, soffan kommer utnyttjas någon timme och sen avslutas dagen på samma ställe som den började...i den varma goda sängen. 

Trevlig kväll

Kommentarer
Postat av: Jessica A

Ja, det är ju inte alla som äter en vildsvinsstek sådär mitt i veckan.

2009-03-04 @ 22:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0