Småfolk på besök

För en tid sedan bestämde min systerdotter Evelina att det var dags för en övernattning i Grishult. Detta har vi kommit till stånd med idag. Vi började vid lunchtid med soppa som Evelinas mamma bjöd på. Sedan rullade vi ner resväskan till Saab:en och lastade in. Färden gick via Fyndmagasinet, där lördagsgott införskaffades, och sedan hem till Grishult.

Morris var ensam i hundgården, eftersom Tyke och Husse var på grisjakt, och blev jätteglad när han fick se Evelina. Först gick vi en liten promenad, Lester hängde med och töntade sig, och sedan lastade vi in både hund, katt och resväska i huset. "Få hund att må bra"-projektet fortsatte inne i köket där Morris fick en rejäl borstning av pälsen. Han blev så blank och fin.

När Tyke och Husse kom hem fick även Tyke en genomgång av pälsen. Husse slapp, honom får vi lusa av en annan gång.

Så här bra kompisar är Evelina och hundarna.


Vi har gjort hemma Mc Donalds och nu äter vi av det goda som vi köpte tidigare. Klockan är bara 19:00 men Evelina pratar redan om att vi måste gå och lägga oss snart. Lite tidigt om moster får bestämma, får nog hitta på lite bus en stund. Nog för att det är spännande att sova över i Grishult, men en riktigt så tidig söndagsmorgon, som läggning nu hade skapat, är inte moster och husse så noga med.

Fri lek!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0