En vecka går fort

Det är märkligt vad dagarna skenar. Ena dan är det måndag och sen är det helt plötsligt onsdagkväll. Snart är det lördagmorgon och sen är det bannemig måndag igen innan man hinner blinka. 

Idag har det varit en helt vanlig onsdag. Först upp ur sängen, iväg till jobbet och jobba så mycket man orkar innan klockan slår 16:00. Sedan in i bilen och iväg till stallet. Idag blev det en skrittrunda med Winston. Han har jobbat bra i två dagar så idag var han värd ett lugnare jobb. I alla fall, efter ridningen for jag hem och käkade kvällsmat med min kära sambo och sen är det helt enkelt inte så mycket kvar av dagen, en stund i soffan innan läggdags helt enkelt. Kanske inte så konstigt att dagarna går fort.

I morgon är det torsdag och det som skiljer den kommande dagen från denna onsdag är nog endast sysselsättningen tillsammans med hästen. I morgon kör vi lite galoppträning på stranden, det tycker vi båda två är riktigt roligt.

Katten och hundarna (läs Tyke) fortsätter att tampas i köket. För bara några minuter sedan avslutades någon form av lek, återigen med katten som segrare. Tror till och med att den lilla svarta hundnosen fick känna på en klo. Lika bra att lära sig att inte sticka fram näsan till en nåldyna. Nu ligger Lester jämte mig i soffan och spinner. Det är Mattes katt, alltid!

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Heja Lester

2009-02-26 @ 15:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0