Somnar strax...

Klockan är 22:10 och det är fredag. Mattias sover sedan en stund tillbaka och jag kämpar för att inte göra detsamma.

Det har varit en hektisk vecka, inte en lugn stund och däremellan ska det motioneras och hästen ska rastas.

Efter jobbet i går kastade jag mig i bilen och åkte till stallet. Lastade pållen och körde vidare till ridhuset, läxan från måndagens dressyrlektion måste påbörjas. Lilla hästen skötte sig jättebra, han försökte verkligen och blev snabbt trött, det är ett gott tecken. Karin blev också trött. När ridningen var avklarad var det bara att sätta sig i Saab:en igen och köra vidare. Lasse Eriksson (den kända norrlänningen som är bla. stå up komiker) hade föreläsning i Sparbankshallen. Riktigt kul! Han är bra! Träffade en gammal klasskompis i pausen, oxå trevligt. Han var sig lik, fast har gift sig, byggt hus och blivit pappa. Tiden går fort inser jag.... Somnade som en sten igår kväll.

I morse ringde klockan som vanligt, ja vad annat hade vi väntat oss? Bara att sätta fötterna på det kalla golvet och påbörja dagen. Var en sväng i simhallen först och fick dagens motion avklarad, sedan jobb och sist men inte minst ridningen. Blev en tur till ridhuset idag oxå och det var kallt. Trodde först att fingrarna förfrös, men de rättade till sig efter en stund. Vi kämpar vidare med läxan och även idag gick det bra, hästar är häftiga.

I morgon kommer klockan ringa tidigt, igen. Den bryr sig tydligen inte om att det är lördag. Vi ska iväg till Helsingborg och bo en natt på hotell, tura över med båten och bara ta det lungt. Ska bli jätteskönt. Dogsen har vi inkvarterat hos Husses lillebror och katten reder sig själv ett dygn. Det är bra med en stor ladugård där en katt kan husera fritt.

Nu är det inte lönt att kämpa emot längre...jag ger efter för John Blund. Återkommer med nya krafter!

Godnatt och lev väl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0