Fredagsmys

Vid halv tre slutade jag jobbet, körde direkt till stallet och gjorde iordning Winston. En timme var vi ute i solskenet och det var så härligt. Han fick sprattlat av sig och jag fick frisk luft i lungorna. Sen var det Escujans tur, han är inte så sprattlig men väldigt pigg och vill gärna komma ut. Solen började gå ner och det kändes i kinderna att temperaturen kommer falla en del de närmaste timmarna.

Är så glad för mina hästar, de är så fina och duktiga. Winston känns fräsch efter sin operation. Han tar i ordentligt och är jätteduktig. De grejer vi tragglade innan han skadade sig verkar ha fastnat. Stolt som en gås är han när han får beröm. Escujan är inte så världsvan, vilken form han skulle gå i visste han inte när han kom och stå stilla kunde han inte göra. Men nu ramlar det ner poletter var dag. Han står som ett ljus och var huvudet ska vara placerat har han börjat komma på. Han klipper så gulligt med öronen när han får beröm och växer några centimeter var gång. Han verkar vara ganska smart om man nu kan anse en häst vara det.

Väl hemma så hade Husse dukat upp godsaker från Laxbutiken. Kokt lax, varmrökt lax, potatisgratäng, sås och sallad. Mums! Till efterrätt blev det pannacotta.

Nu kollar vi på tv och strax är det faktiskt läggdags. Det är skönt att gå och lägga sig tidigt även en fredag :)


Kommentarer
Postat av: Fräsy

DU som klagade när jag hade paus! Du har ju ännu mer paus än vad jag hade!

2010-03-23 @ 12:07:12
URL: http://theresebarajag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0