Grabbar i frihet

Vädret denna eftermiddag har verkligen varit juvligt. Så efter jobbet bestämde vi oss för att ta med hundarna till sjön Svarten för lite bad och picknick. Tyvärr försökte vädergudarna slå undan benen för oss med både svarta moln, blåst och några droppar regn. Men skam den som ger sig. Tyke och Morris ville bada.

Tror att få kan bli så uppspelta över några pinnar och en stor pöl med vatten. Som två sälar simmade de omkring och guppade i vågorna. Det här är livet, att få vara lös och bada obegränsat.


Å så en sån rolig bild som man ibland lyckas fånga med kameran. Kolla in Morris!


När hundarna var välbadade och trötta så åt vi vår medhavda picknick. Sen vidare till nästa grabb i kontrollerad frihet.

I Falkenbergs inland är naturen otroligt vacker. Kullar och dalar blandas med flack mark och åkermark möter skog och betesmark på ett mycket smakfullt sätt. En sommarkväll när solen håller på att gå ner kan det kännas nästan magiskt. Vill aldrig att sommaren ska ta slut. Mitt i detta underbara landskap går Fix William på sommarbete. Undrar om han förstår hur lyckligt lottad han är?

Brukar kolla till honom med jämna mellanrum. Dels för att se så han har det bra men också för att njuta av den vackra omgivningen. Och han ser verkligen ut att ha det bra. Tillsammans med 9 andra ponnyhingstar njuter han till fullo av sommaren och den stora hagen. Först idag insåg jag hur han vuxit och ändrat kroppsform. Det är inte längre en liten "valp" och en liten kula på magen har han allt fått. Grönt gräs gör gott för tunna unghästkroppar.


Visst är han lik sin mormor, Fix Felicia? Tycker att både färgen, huvudet och uppsynen påminner om henne.

William får gå kvar och njuta ett bra tag till och blir det fler fina kvällar så blir det också fler tillfällen för hundbad. Alla verkar nöjda och blir det bara en lång varm sommar så är även jag mer än nöjd.

Men nu är solen på väg ner över Grishult och klockan börjar bli läggdags. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Aina

Sommaren är bäst, helt säkert. Ja, William ser ut att må bra. Visst är han lik mormor men mest färgen. Felicia är en dam som väljer sitt umgänge (jag tänker på de tvåbenta) med omsorg. Wille vill vara vän med alla./Aina

2009-06-02 @ 22:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0