Hej mitt vinterland...

Sitter i soffan, i jämte mig sitter Lester. Han är rund som ett klot och med all vinterpäls som står rakt ut så ser han ut som en jättekatt. Jag har varit iväg och ridit men ännu inte kommit ur understället. Familjen långkalsong skulle man kunna säga. Det händer allt för ofta att understället åker av precis innan läggdags både för mig och Husse. Det är ju ett praktiskt klädesplagg och otroligt snygg blir man i det ;)

En stor kopp varm choklad och två mackor, varav den ena med rödbetssallad och julskinka, har precis avnjutits. Det är för jäkla gott med macka, särskilt om det finns goda pålägg hemma. Lester gillar oxå julskinka. Tyke fick smaka på korven.

Ute är det många minusgrader och marken har blivit hård som sten. Lester vill som alla andra katter gräva ner det han uträttat och det är svårt. Så Matte har helt enkelt fått ta fram kattungelådan och fylla upp med kattsand. Nu är den flitigt besökt flera gånger om dagen och Lester har insett att han inte ens behöver gå ut i kylan för att försöka gräva sig en grop. Ligga i Mattes säng timme efter timme är mycket bättre!

Husse och Morris är iväg på jakt idag, det har inte så ont av frost i tårna. Tyke fick stanna hemma så det var lite gråt och tandgnissel i köket i morse men nu är det bättre. Det är ju trots allt inte så dumt att vara hemma med Matte. Det lönar sig oftast!

Funderar på bio i kväll, Luftslottet som sprängdes. Men först får måste nog dammsugaren köras ett varv.

Tjing

Kommentarer
Postat av: Lisbeth Eliasson

Släpp lös den nya dammsugaren

2009-12-19 @ 16:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0